Freestyle Disciplin 2022

Konkurrence (Afsluttet)

Freestyle disciplinen er en af de ældste discipliner i verden. Danmark har haft disciplinen siden 2015 og har været populær lige siden. Gennem grundtræning arbejder du bl.a. på at dynamiske & statiske tricks på high bar, dip bar, samt gulv. 

Du vil blive bedømt i de fire nedenstående kategorier:

  • Dynamisk akrobatik
  • Dynamisk Styrke.
  • Statiske elementer
  • Kombinationerne af ovenstående

Udøvere i alle aldre kan deltage i konkurrencer i Freestyle. Kvinder og mænd konkurrerer i hver deres kategori og udkæmpes individuelt.

  • Freestyle (Mænd)
  • Freestyle (Kvinder)
Kvalifikation til deltagelse af mesterskabet 2022
For at kunne deltage i det danske mesterskab 2022 i disciplinen freestyle er der krav om at blive kvalificeret fra ”Amateur Championship”, som bliver afholdt i København d. 28. Maj 2022. Læs mere her. 
 
Top 6 atleter fra forrige års DM er fritaget fra kvalifikation og kan kun deltage, hvis atleten har betalt konkurrencelicens. Konkurrencelicens er gældende for både ”private personer” og ”atleter med en forening”.
 

Privat personer: Der vil være krav om licens. Licenens går udelukkende til eventet og gælder kun ved denne begivenhed. Licens vil blive opkrævet, som et engangsbeløb på 495,- DKK som du får tilsendt som faktura, derudover kræver det også du er kvalificeret fra ”Amateur Championship”. Beløbet skal betales senest d. 17. juni 2022. Tilmelding kan ske HER

Atleter med forening: Foreningsmedlemmer har konkurrence licens til alle DCSWF konkurrencer og begivenheder igennem deres medlemskab i foreningen, hvis foreningen er medlem af DCSWF.Tilmeld dig som atlet HER

Foreninger som ikke er medlem af DCSWF: Til de foreninger der ønsker at være en del af DCSWF, kan i læse mere om DCSWF og tilmelding her. Send os en mail eller kontakt vores formand Nicolai (info@dcswf.dk)

Regler og informationer for deltagelsen kan du læse nedenstående.
De af jer der har tilmeldt igennem tilmeldingsformularen, vil blive opdateret på jeres mail, når reglementerne kommer ud.

 

Kontakt

Nicolaj Thuun Knudsen
Formand

+45 23 61 29 68
nicolai@dcswf.dk

EVENTET

DELTAGERLISTE

LIVE-STREAM

TILMELDING

RESULTATER