VOL 1. AMATEUR CHAMPIONSHIPS 2022
- FREESTYLE

AFSLUTTET

‘’Amatuer Champonship’’ Er en ny måde at kvalificere sig til DM 2022 ’’National Championship of Denmark 2022’’ Her for atleter chancen for at vise deres stærkeste performance. Forrige års atleter, som kom i top 6 til DM 2021 kan ikke stille op i denne konkurrence da de allerede er kvalificeret.

For at kunne deltage i Det Danske Mesterskab 2022 i disciplinen ”freestyle” er der krav om at blive kvalificeret via kvalifikationskonkurrencer. Der vil bliver afholdt 2 konkurrencer, den ene er ”Amateur Championship 2022”, som bliver afholdt i Haderslev d. 30. April 2022. Den anden kvalifikationskonkurrence bliver offentliggjort med dato go lokation efter ’’Amateur Championship 2022’’.

Der vil blive bedømt på fire kategorier:
– Dynamisk Styrke
– Dynamisk Akrobatik
– Statisk
– Kombinationer/Flow

Deadline for tilmelding er 7. April 2022

OBS! KONKURRENCE LICENS:

Privat personer: Der vil være krav om licens. Licenens går udelukkende til eventet og gælder kun ved denne begivenhed. Licens vil blive opkrævet, som et engangsbeløb på 295,- DKK som du for tilsendt som faktura. Dette beløb skal betales senest d. 7. April 2022. Tilmelding kan ske HER

Atleter med forening: Foreningsmedlemmer har konkurrence licens til alle DCSWF konkurrencer og begivenheder igennem deres medlemskab i foreningen, hvis foreningen er medlem af DCSWF. Tilmeld dig som atlet HER

Foreninger som ikke er medlem af DCSWF: Til de foreninger der ønsker at være en del af DCSWF, kan i læse mere om DCSWF og tilmelding her. Send os en mail eller kontakt vores formand Nicolai (info@dcswf.dk)


Regler og informationer for deltagelsen kan du læse nedenstående.
De af jer der har tilmeldt igennem tilmeldingsformularen, vil blive opdateret på jeres mail, når reglementerne kommer ud.

EVENTET

DELTAGERLISTE

LIVE-STREAM

TILMELDING

RESULTATER

Nyheder